Menstruációs görcs, levertség ellen?
Figyelt kérdés
Pont azon a napon megyek először dolgozni (szakmai gyakorlatra), amikor megjön. Nálam ez görcsöléssel, fáradtsággal jár együtt, na meg nem túl jó kedvvel, mint a legtöbb lánynak,nőnek. Mivel lehetne ezt enyhíteni, és mit csináljak hogy ugyanolyan jól tudjak majd teljesíteni? 16 éves vagyok2018. jún. 10. 08:25
1/4 anonim válasza:
Összeszeded magad, beteszed a táskába a görcsoldót, elmész dolgozni és arra gondolsz, hogy ha ezt az emberiség fele meg tudja csinálni, akkor te is.
2/4 anonim válasza:
Egyes válaszoló perfektül megfogalmazta.
Hidd el, más is nyűglődik a havi vérzés alatt, mégis eljár ugyanúgy dolgozni/iskolába/gyakorlatra stb.
Mondom ezt úgy, hogy én is nő vagyok.
3/4 anonim válasza:
Görcsoldó és kész.
Nekem is nagyon fáj második nap, mégsem mondhatom azt, hogy nem megyek be, mert kiraknak a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!