Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek jött már be a citromlé...

Kinek jött már be a citromlé vagy az alkohol a mensi eltolásához/ előrehozásáhaz?

Figyelt kérdés
Mennyit ittatok? Mennyi időre sikerült?
2010. jún. 16. 09:23
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagy melegvíz? ezzel tapasztalatok?
2010. jún. 16. 09:25
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

meg ráolvasással, meg kakaóstekerccsel.

Én is azért nem menstruálok évek óta, mert minden reggel tologatom a kakaóstekerccsel

2010. jún. 16. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem a citromlé bejött, de nem eltoláshoz/előrehozáshoz, az csak arra jó, hogy pár órára enyhébb legyen (pl ha strandra mész vagy edzésre)

Egy egész citromot csavartam ki.

2010. jún. 16. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen iszom citromlevet (sok benne a c vitamin) és soha nem tapasztaltam ilyen hatást.

Te vagy a tegnapi 16 éves, ugye? Az alkohol felejtős.

2010. jún. 16. 09:46
 5/7 A kérdező kommentje:
nem én 13 vagyok
2010. jún. 16. 09:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Ebbe az a lényeg, hogy aki mondjuk naponta megeszik egy citromot, jó hogy nem tapasztalt változást, mert hozzá van szokva a szervezte.

Nekem rendszertelen de legkésőbb 26 nap múlva meg kell jönnie a következőnek. Ezzel szemben nekem a citrom 35 napra kitolta. Napi 2-3 egész citromot megettem, héjastól mindenestől. Viszont azon a napon a melyiken megjött, majd belehaltam úgy görcsöltem, pedig sose szoktam.

Én egy élmény fürdőzés miatt akartam eltolni, de így utólag, inkább lett volna meg, és használtam volna tampont.

2010. jún. 16. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Olyan aranyosak az ilyen kérdések-válaszok :) Higgyétek már el, a citromnak semmi köze a ciklusodhoz, ez egy hormonvezérelt dolog, a citrom pedig nem hormon ugye :) Okés, lehet később jött meg mikor citromot ettél, de miből tudod megállípítani, hogy ha nem ettél volna, akkor nem így lett volna? Korábban egy másik ilyen kérdésnél írta valaki, hogy akkor aki naponta citromos teát iszik, az sosem menstruál? :) van benn valami
2010. jún. 16. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!