Kinek jött már be a citromlé vagy az alkohol a mensi eltolásához/ előrehozásáhaz?
meg ráolvasással, meg kakaóstekerccsel.
Én is azért nem menstruálok évek óta, mert minden reggel tologatom a kakaóstekerccsel
Nekem a citromlé bejött, de nem eltoláshoz/előrehozáshoz, az csak arra jó, hogy pár órára enyhébb legyen (pl ha strandra mész vagy edzésre)
Egy egész citromot csavartam ki.
Én rendszeresen iszom citromlevet (sok benne a c vitamin) és soha nem tapasztaltam ilyen hatást.
Te vagy a tegnapi 16 éves, ugye? Az alkohol felejtős.
Ebbe az a lényeg, hogy aki mondjuk naponta megeszik egy citromot, jó hogy nem tapasztalt változást, mert hozzá van szokva a szervezte.
Nekem rendszertelen de legkésőbb 26 nap múlva meg kell jönnie a következőnek. Ezzel szemben nekem a citrom 35 napra kitolta. Napi 2-3 egész citromot megettem, héjastól mindenestől. Viszont azon a napon a melyiken megjött, majd belehaltam úgy görcsöltem, pedig sose szoktam.
Én egy élmény fürdőzés miatt akartam eltolni, de így utólag, inkább lett volna meg, és használtam volna tampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!