Szedi valaki rendszeresen a Diane tablettát?
Szisztok!
Hormonális problémára és fogamzásgátlóként írta fel ezt a nőgyógyászom. (vérvétel, belgyógyász megvolt, endokrinológushoz nagyon sokára kaptam időpontot) Tudom, hogy elsősorban nem fogamzásgátló, nem is arra kaptam, illetve volt alapos kivizsgálás is. :) Olyan kérdésem van, hogy van-e itt olyan aki rendszeresen szedi hosszabb ideje a gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
Szia!
Én A Diane-t szedem, már a 2.levél végén járok.
Én is hormonális okokból kifolyóla kaptam. (El akartam kerülni, de az endokrinológus nem hitt alternatív megodlásokban)
Korábban volt más gyógyszerrel is ilyen próba, de annál egyszerűen kimaradt 2 hónapig a menzeszem. Ennél -egyelőre és lekopogom- semmi gond, leszámítva az elején előforduló émelygést/enyhe hányinger érzetet, de ez gyakori mellékhatása ahogy olvastam a tájékoztatóján. -ÉS legalább nem borította meg a menzeszem. (Kop-kop)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!