Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Előtej mitől van terhesség...

Előtej mitől van terhesség nélkül?

Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes,és kb 2 éve mindig van előtejem ami zuhanyzáskor látható igaz kevés,de mi az oka.13 éve szültem.
2010. jún. 15. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Magas prolaktinszinttől.
2010. jún. 15. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy vele egyedül:) én még nem szültem, (22 éves vagyok) de nekem is mindig van, nőgyógyász azt mondja magas prolaktin szint miatt lehet, azt érdemes megnézetni, de nekem még az se volt magas. Egyébként nem utal semmi nagyobb bajra:)
2010. jún. 15. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Előzőnek: a magas prolaktinszint baj lehet, ha éppen babát szeretnél, ugyanis gátolja a babásodást.
2010. jún. 15. 22:22
 4/4 A kérdező kommentje:
hát akkor nálam ez gond,mert 2 éve hiába próbálkozunk babával.Nőgyógyász nélkül van erre valami más mód ami nem gyógyszer? 1 honapot kell várni mire időpontot adnak vizsgálatra,ahhoz meg nincs türelmem hogy várakozzak.
2010. jún. 16. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!