Hogyan legyek "finomabb"?
Figyelt kérdés
Kicsit savanyú vagyok, de csütörtökre jónak kéne lennie. Annyira nem is olyan régen voltam nőgyógyásznál és nézett ph-t, de azt mondta ez még normális, mert a cukorfogyasztástól lehet kicsit savasabb. Nos ez igaz, pl. nagyon szeretem a kólát, ittam is tegnap, úgyhogy az ilyen dolgokat, mint üdítő, csoki stb. el is hagyom addig.
De mivel lehetne kifejezetten jobbá tenni az ízt vagy felgyorsítani ezt a folyamatot, ha valóban csak ez a gond?
2018. jún. 4. 11:25
11/12 anonim válasza:
#6: Ez nem volt válasz a kérdésre.
12/12 anonim válasza:
Ha esetleg valaki ràtalál erre, mint most én, annak jó szívvel ajànlom a Hey-Ho rostos eper üdítőjét!
Nálam nagyon bevàlt!
25/N
Illetve a páromnak a rostos ananászlé!
Hajrá😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!