Szedett már innen valaki csak progreszteron tartalmú fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Egészségügyi okokból nem szedhetem a kombináltat, viszont ahogy olvasom a progreszteron tabletta kevésbé hatékony és komoly mellékhatásai lehetnek... Depresszióra sajnos eléggé hajlamos vagyok, ezért még nem mertem elkezdeni, mert olvastam hogy növeli a hangulatzavarok kockázatát. Nektek mik a tapasztalataitok? Van akinek bejött? Illetve a helyemben ti azért megpróbálnátok?2018. jún. 4. 10:58
1/2 anonim válasza:
Én nem mérgezném a helyedben magam vele,főleg,hogy sajnos valóban nem olyan hatékony.
A lehetséges mellékhatások miatt akkor meg pláne nem.
2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy két vetélés után, ami ráadásul védekezés mellett jött össze, nem akarok újból hónapokat kockáztatni az életemből, mert tönkremegyünk anyagilag (én meg persze lelkileg). Az egyik alkalommal műtétre volt szükség, amibe majdnem belehaltam. Stroke hajlam miatt nem szedhetek kombinált tablettát, a spirált pedig kizárja, hogy elég fogékony vagyok felfázásra és egyéb nőgyógyászati fertőzésekre. Óvszer kétszer mondott csődöt kiszakadás nélkül, úgyhogy már nem bízom semmiben. Ha ez még nem lenne elég, PCOS-es hormonzavar miatt az egész ciklusom egy rémálom... Tegnapelőtt kezdtem szedni a mini tablettát, mert már képtelen vagyok folyamatos rettegésben élni, még a stroke veszélyt is szívesebben vállalnám, mint hogy még egy babát elveszítsek és párommal is tönkremenjen teljesen a kapcsolatunk, de az orvos csak ezt volt hajlandó felírni. Ha nem jön be, abbahagyom, de nagyon remélem, hogy legalább ezzel már nem lesz sok problémám. Valaki nyugtasson meg, hogy működhet! :(
2018. jún. 9. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!