Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert nem jön meg, fogamzasgat...

Miert nem jön meg, fogamzasgatlot szedek? Veletek volt mar ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Fogamzasgatlot szedek, eddig meg sosem volt velem ilyen! Kesett, igaz, de ennyit nem. Ma mar el kell kezdenem szedni a a kovetkezo level gyogyszeremet, de meg mindig nem jott meg:( ket teszten tul vagyok, baba kizarva, mindketto egyertelmu negativ lett.... 30-an megyek orvoshoz, de azert ha valakivel volt mar ilyesmi, kerem adjon tampontot, hogy ugye semmi bajom... ebben az egy hetben mikor megkellett volna jonnie volt enyhe barna folyasom 1-2 napig. Egyszer ketszer halvany piros, de az is eppen valami.

Valaszolat elore is koszonom.

2018. máj. 28. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is kimaradt kb. 2 hónapig, utánna volt, hogy csak 1 napig vérezgettem egy kicsit. Én is fogamzásgátlót szedek. Ez azóta van amióta intenzív súlyzós edzést végzek. Valószínűleg az edzés miatt megemelkedett tesztoszteron szint okozza. Nekem már rendeződött a menzeszem.

20/L

2018. máj. 28. 10:38
 2/3 anonim válasza:
es ez miert testepites? :)
2018. máj. 28. 10:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsanat, elirtam! Rendezem, es masik topicba kerdezem meg. Koszi, hogy szoltal!!
2018. máj. 28. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!