Miert nem jön meg, fogamzasgatlot szedek? Veletek volt mar ilyen?
Sziasztok! Fogamzasgatlot szedek, eddig meg sosem volt velem ilyen! Kesett, igaz, de ennyit nem. Ma mar el kell kezdenem szedni a a kovetkezo level gyogyszeremet, de meg mindig nem jott meg:( ket teszten tul vagyok, baba kizarva, mindketto egyertelmu negativ lett.... 30-an megyek orvoshoz, de azert ha valakivel volt mar ilyesmi, kerem adjon tampontot, hogy ugye semmi bajom... ebben az egy hetben mikor megkellett volna jonnie volt enyhe barna folyasom 1-2 napig. Egyszer ketszer halvany piros, de az is eppen valami.
Valaszolat elore is koszonom.
Nekem is kimaradt kb. 2 hónapig, utánna volt, hogy csak 1 napig vérezgettem egy kicsit. Én is fogamzásgátlót szedek. Ez azóta van amióta intenzív súlyzós edzést végzek. Valószínűleg az edzés miatt megemelkedett tesztoszteron szint okozza. Nekem már rendeződött a menzeszem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!