Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért csak sportolás közben...

Miért csak sportolás közben vérzem?

Figyelt kérdés
Kb. Másfél héttel ezelőtt volt ilyen barnás, nyálkás folyásom, elég sok ideig. Előző hét szerda óta, pedig tesiórán futástól, gimnasztikától elkezdek barnás de inkább vöröses/pirosasabb dolog jönni (hasam mem fáj egyáltalán, pedig általában szokott), 1-2óra után pedig abba marad. Másnap ugyan ez. Néha reggel is úgy kelek hogy felállok és folyik egy kicsit aztán semmi. Előző hónapban nem volt meg/késett május 4.én megjött és kb. 3napig volt meg (elég intenzíven, hasam is fájt, utána még pár napig barnás dolog). Fiatal vagyok még, kb 3éve lehet hogy elősször menstruáltam. Mi lehet a gond?

2018. jún. 3. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert sportoláskor erőlködsz, nagyobb darab méhnyálkahártya válik le=erősebb vérzés, de fiatal vagy ez még normális.
2018. jún. 3. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
#1 A kérdező random kezd el vérezni sportolás közben, tehát akkor nem menstruál. Nem tudom, mitől lehet, de nem jelent jót. Szerintem mindenképpen nézesd meg magadat nőgyógyásszal.
2018. jún. 3. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
#1 vagyok bocsi akkor félreértettem, nekem teljesen úgy jött le hogy menzesz közben ilyen. Elnézést, ilyenkor azonban tényleg nem ártana a nőgyógyász.
2018. jún. 3. 22:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem eddig általában mindig hónap végén jött meg, persze "csúszkál" néha mert fiatal vagyok, áprilisban kimaradt és május elején jött meg, most pedig olyan mintha "megakarna jönni de nem tud", tehát sportolás és reggelente kicsit intenzívebb napközben pedig csak néha pár csepp vagy barnás, nyálkás cucc.:/
2018. jún. 3. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy csúszkák a menstruációd. Sose a dátumot nézd, hanem hogy hány nap telt el a két egymást követő menstruációid első napjai között. Ez adja a ciklus hosszát, ami kb 21-45 nap között normális.
2018. jún. 3. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!