Sportolás közben el lehet veszteni a szüzességet?
A szüzesség elvesztése akkor történik meg, amikor először jár hímvessző a hüvelyedben. De tény, hogy lovaglástól pl elszakadhat.
20L
A szűzhártya "átszakadása" (ami sok esetben csak tágulás, nem szakad el teljesen, de változó) nem egyenlő a szociális értelemben vett szüzesség elvesztésével, semmi de semmi különbséget nem tesz, hogy ott van-e az a kis bőrdarab vagy sem. Persze, védelmi okokból van ott, de ha át is szakadt, attól még szűz vagy.
Saját élményből kiindulva, szerintem észrevetted volna, ha sportolás közben elszakad, mivel gyakran vérzéssel és fájdalommal, nyomó érzéssel jár (bár nehezen vonatkoztatok el a saját élményemmel járó egyéb dolgoktól is, így nem tudom pontosan :D)
Főleg lovaglás, gimnasztika, mivel az előbbinél ugye folyamatosan egy kicsi terpeszben vagy, plusz a sport maga elég megterhelő arra a részre, az utóbbinál a sok nyújtás miatt szerintem. De akármi másban is, tamponhasználat, önkielégítés közben is.
A lényeg, hogy addig szűz vagy, amíg nem közösülsz valakivel.
Csak a szűzhàrtyád szakadhat el, de ez is ritka.
A szuzesseged csak egy masik emberrel lehet elveszìteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!