Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti melyiket ajánlanátok erős...

Ti melyiket ajánlanátok erős vérzés esetén iskolába?

Figyelt kérdés
A jövőhét nagyon zsúfolt a suliba, mire nekem vasárnap jön meg. Hat napos erős vérzésem van, szerdán biciklizés, csütörtökön ballagás, ahol elég fontos szerepet kaptam és kellemetlen lenne összefoltoznom valamit, főleg az iskola szeme láttára. Szerintetek tampont vagy inkább betétet használjak? Vagy más ezzel kapcsolatos tanácsok is jól esnének😖❤️
2018. jún. 3. 11:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt egyszerre,ha nagyon meg van én is úgy szoktam! Ha át folyik így nincs probléma! :)
2018. jún. 3. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt, külön-külön nem sokat érsz velük egy erős vérzésnél...
2018. jún. 3. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Én mindig használok tampon alatt betétet. Ugyanis ha nem tudok időben cserélni, felfogja a szivárgást. Mikor még csak gyakoroltam a tampon használatát, volt olyan, hogy rosszul helyeztem fel, és valahogy kifolyt mellette egy keves vér. Ott is nagy hasznát vettem az alatta lévő betétnek.
2018. jún. 3. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Én is mindig használok betétet tamponhoz. Amit tudsz még tenni, hogy normál tampont használsz a mini helyett, az kibír 6 órát erős vérzés mellett is.
2018. jún. 3. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
tampon+betét és szükség esetén gyógyszer
2018. jún. 4. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!