Egy nagyon kellemetlen temarol lenne szo. Bakterialis fertozes. Tobbit lentre irom. Neked volt mar?
Na szoval ez az egesz ugy kezdodott hogy tobb mint egy eve megcsinaltam magamnak a problemat, egyszerre ket fiuval feludtem le, egyaltalan nem
Ilyen lany vagyok. Ezert sokmindenki el fog hordani, tudom. Megerdemlem. Magamnak csinaltam a bajt. Mindegy nem
Is az a lenyeg. Egy evvel ezelott voltam elosszor nogyogyasznal ezzel a problemaval. Pont aznap amikorra idopontot kaptam megjott igy az orvos csak kerdezett, igy persze huvelygombara kezelt. Majd amikor nem
Multak el a panaszaim el mentem a mostani nogyogyaszomhoz. Majdnem egy eve o kezel. Es meg nem talaltunk olyan gyogyszert ami hatasos lenne. Probaltunl venyes es veny nelkuli gyogyszereket is, folyamatos gyogyszer kezeles alatt vagyok kb. Kegyetlen ez a helyzet es nagyon meg szeretnek tole szabadulni. Nektek mi segitett ennel a betegsegnel vagy mi hozott ki belole titeket? Mar tenyleg nem
Birom a dolgot. Mindog kicsivel jobb de sosem az igazi. 20/L
Valaszaitokat elore is koszonom.
Eddig nem volt baratom. Most alakuloba vagyok, de meg nem fekudtunk le, igy nem is lennel ra kepes.
O nem is tudja, foggalmam sincs mit mondhatnek neki...
Lennek*
Most kell megjonnie erzem is szoval ha elmulik egybol orvos.
Meg par het kb mar egy orokke valosag..
Persze ez egyertelmu. Csak ha rakerdez hogy miert nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!