Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy nagyon kellemetlen temarol...

Egy nagyon kellemetlen temarol lenne szo. Bakterialis fertozes. Tobbit lentre irom. Neked volt mar?

Figyelt kérdés

Na szoval ez az egesz ugy kezdodott hogy tobb mint egy eve megcsinaltam magamnak a problemat, egyszerre ket fiuval feludtem le, egyaltalan nem

Ilyen lany vagyok. Ezert sokmindenki el fog hordani, tudom. Megerdemlem. Magamnak csinaltam a bajt. Mindegy nem

Is az a lenyeg. Egy evvel ezelott voltam elosszor nogyogyasznal ezzel a problemaval. Pont aznap amikorra idopontot kaptam megjott igy az orvos csak kerdezett, igy persze huvelygombara kezelt. Majd amikor nem

Multak el a panaszaim el mentem a mostani nogyogyaszomhoz. Majdnem egy eve o kezel. Es meg nem talaltunk olyan gyogyszert ami hatasos lenne. Probaltunl venyes es veny nelkuli gyogyszereket is, folyamatos gyogyszer kezeles alatt vagyok kb. Kegyetlen ez a helyzet es nagyon meg szeretnek tole szabadulni. Nektek mi segitett ennel a betegsegnel vagy mi hozott ki belole titeket? Mar tenyleg nem

Birom a dolgot. Mindog kicsivel jobb de sosem az igazi. 20/L

Valaszaitokat elore is koszonom.

2018. jún. 3. 00:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Eddig nem volt baratom. Most alakuloba vagyok, de meg nem fekudtunk le, igy nem is lennel ra kepes.

O nem is tudja, foggalmam sincs mit mondhatnek neki...

2018. jún. 3. 01:05
 12/16 A kérdező kommentje:

Lennek*

Most kell megjonnie erzem is szoval ha elmulik egybol orvos.

2018. jún. 3. 01:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg az orvos a hibás. Az új pasinak egyelőre nem kell mondani semmit. A helyzetedben tilos minden nemi érintkezés, úgyhogy alakítsd úgy az eseményeket, hogy ne legyen szex. Lehet, hogy az új orvos elsőre tudja, mi kell neked, és pár hét múlva már meg is gyógyulsz. Ezesetben nyilván a srácnak semmit nem kell mondani. Fertőzéseket bárhol össze lehet szedni a nyilvános WC-től kezdve az uszodáig.
2018. jún. 3. 01:10
 14/16 A kérdező kommentje:

Meg par het kb mar egy orokke valosag..

Persze ez egyertelmu. Csak ha rakerdez hogy miert nem...

2018. jún. 3. 01:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor mondd azt, hogy sajnos összeszedtél egy fertőzést, már kezeli a doki. Egy értelmes srác azért tisztában van vele, hogy a fertőzések nem csak nemi úton terjednek. De ha ezt nem akarod mondani, hivatkozhatsz a túl gyors tempóra is.
2018. jún. 3. 01:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, rengeteget segitettel 😪
2018. jún. 3. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!