Ha még fehér színű a váladékom és kellemetlen szagú akkpr még mindig fertőzésem van?
Figyelt kérdés
Április elején voltam orvosnál aki mondta hogy hüvelygyulladásom van, felírt gyógyszert, kenőcsöt meg kúpokat mindent elhasználtam ahogy kellett de még mindig kellemetlen szagú és fehér a váladékom.2018. máj. 27. 12:18
1/5 anonim válasza:
Fehérfolyása szinte minden nőnek van a ciklus minden napján. Így tisztul a hüvely. Tehát ez önmagában nem gond. Mivel ez egy testnedv, nem várhatod el, hogy rózsaillatú legyen. Egy bizonyos szag normális. Azt neked kell eldönteni, hogy még a normális határán belül van-e.
2/5 A kérdező kommentje:
És mi alapján tudom eldönteni hogy ez normális?
2018. máj. 27. 12:41
3/5 A kérdező kommentje:
De például nemi élet előtt nem volt ilyen kellemetlen szagú...
2018. máj. 27. 12:42
4/5 anonim válasza:
Ha most más szagú, mint volt, akkor lehet, hogy még nem gyógyultál meg. Az sose gond, ha elmész a dokihoz egy újabb vizsgálatra. Maximum feleslegesen mész.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is, hogyha úgy érzed neked nem ilyen volt a normális, akkor menj vissza az orvoshoz, majd ő el tudja dönteni, maximum megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!