Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért változhatott meg a...

Miért változhatott meg a menszeszem?

Figyelt kérdés
Most harmadik alkalommal este jön meg. A második és harmadik napon erősebb és darabos. Erősebb alatt értem, hogy egy órát bír a normál tampon, kettő órát a super. Nincsenek görcseim, fájdalmaim. Csupán csak fáradékonyabb, ingerültebb vagyok és gyengének érzem magam. Vashiányos vérszegény vagyok és 39 éves. Lehet, hogy a vérszegénység befolyásolja? Na meg az ideg, a stressz?
2018. jún. 2. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszeri alkalommal nem gond, ha másmilyen. Elvégre annyi minden befolyásolja, nem lehet mindig egyforma. De ha többször is ilyen lesz, érdemes nőgyógyászhoz menni. Egy kivizsgálás sose árt.
2018. jún. 2. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Fordítva van, az erős menzesztől leszel vashiányos, és nem a vashiánytól lesz erős a menzesz. Nyilván az idegállapot is hatással van rá, de el kéne menned nőgyógyászhoz, hogy előadd a problémádat.
2018. jún. 2. 11:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ritkán van ilyen. Általában 3-4 normális, aztán van egy ilyen erősebb és a következő megint normális. Gondoltam a stresszre, vérszegénységre és az időre is, mert nagyon frontérzékeny vagyok.
2018. jún. 2. 11:48
 4/5 A kérdező kommentje:
15 éves korom óta vérszegény vagyok és nem az erős menszesztől alakult ki. Igazából nem tudták meg mondani, hogy mi okozza. Mindenképpen felkeresem a nőgyógyászt és megnézetem magamat.
2018. jún. 2. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Darabos menzesszel érdemes orvoshoz fordulni.
2018. jún. 22. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!