Miért változhatott meg a menszeszem?
Figyelt kérdés
Most harmadik alkalommal este jön meg. A második és harmadik napon erősebb és darabos. Erősebb alatt értem, hogy egy órát bír a normál tampon, kettő órát a super. Nincsenek görcseim, fájdalmaim. Csupán csak fáradékonyabb, ingerültebb vagyok és gyengének érzem magam. Vashiányos vérszegény vagyok és 39 éves. Lehet, hogy a vérszegénység befolyásolja? Na meg az ideg, a stressz?2018. jún. 2. 11:34
1/5 anonim válasza:
Egyszeri alkalommal nem gond, ha másmilyen. Elvégre annyi minden befolyásolja, nem lehet mindig egyforma. De ha többször is ilyen lesz, érdemes nőgyógyászhoz menni. Egy kivizsgálás sose árt.
2/5 anonim válasza:
Fordítva van, az erős menzesztől leszel vashiányos, és nem a vashiánytól lesz erős a menzesz. Nyilván az idegállapot is hatással van rá, de el kéne menned nőgyógyászhoz, hogy előadd a problémádat.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ritkán van ilyen. Általában 3-4 normális, aztán van egy ilyen erősebb és a következő megint normális. Gondoltam a stresszre, vérszegénységre és az időre is, mert nagyon frontérzékeny vagyok.
2018. jún. 2. 11:48
4/5 A kérdező kommentje:
15 éves korom óta vérszegény vagyok és nem az erős menszesztől alakult ki. Igazából nem tudták meg mondani, hogy mi okozza. Mindenképpen felkeresem a nőgyógyászt és megnézetem magamat.
2018. jún. 2. 11:51
5/5 anonim válasza:
Darabos menzesszel érdemes orvoshoz fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!