Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
A nagyajkaim belső felén fehéres pöttyök vannak kicsit hasonlóak a pattanáshoz és ha megnyomom az egyiket fehér cucc jön ki belőle. Más tünetem viszont nincs. Nem viszket,éget vagy fáj és nincs semmilyen folyásom és büdös szagom sincs.
2018. jún. 2. 09:18
 1/4 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem írni hogy idegen helyen nem megyek wc-re és uszodába meg strandra sem járok. Illetve sehova ahol bármit is elkaphatam volna.

Ja és szűz vagyok még pasim se volt soha.

2018. jún. 2. 09:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nem hangzik jól. Elmennék orvoshoz a helyedben. Gyermek nőgyógyászt keress fel, neki vannak "szűz méretű" eszközei.

Mi itt a gép mögül nem tudjuk megmondani mi ez, de elég kellemetlenül hangzik.

2018. jún. 4. 09:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Mi nem hangzik jól? Az hogy nincs semmi tünetem?
2018. jún. 4. 11:26
 4/4 anonim ***** válasza:
2. neked mi a bajod? Ha fertőzés vagy gomba lenne akkor más tünetekkel is járna pl: folyás,viszketés stb. Ezek valószínűleg faggyúmirigyek, mert azok ott is vannak és elég sok embernek ki jönnek. Semmilyen kezelést nem igényel csak esztétikai hiba.
2018. jún. 4. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!