Mi bajom lehet? Mensi előtt barna folyás, de azóta sem jött meg.
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, terhes nem lehetek és az is biztos, hogy nem fáztam fel. Általában 28-33 naposak a ciklusaim, teljesen még nem rendszeresedett. A ciklusom 24. napján barnás, pecsételő vézés kezdődött, ami azóta is tart (ma van az 5. napja), és nem alakult át "rendes" menstruációs vérré. Általában a menzeszem 5 napig tart, amiből az első és az utolsó napon tapasztalok hasonló vérzést, mint most. Orvoshoz nincs lehetőségem menni még 4 napig, mivel sulis kötelező kiránduláson vagyok egy másik országban. Mit javasoltok? Vagy szerintetek ez mi lehet?2018. máj. 29. 14:08
1/3 Cement Ilona válasza:
Az utazás, légnyomás változás nekem is szokott hasonló problémákat okozni. Semmien más probléma nem valószinü hogy ezt okozná. Ha hazaérsz lehet hogy megjön rendesen vagy lehet hogy már most is megjött mikor ezt irom. Ha viszont elmullik a barna folyás és nem állt át a rendes vérzésbe akkor bizonyára kimarad az e havi. ez miatt nem kell aggódj ha ez nem rendszeres nálad. Számolj egy erösebb menstuációra a következö ciklus végén. ha nem jön meg rendesen akkor sem akkor hormon probléma az oka amire szintén van válasz de akkor irj majd ujjab kérdést :) ;)
2/3 anonim válasza:
Egyszeri alkalommal nem gond. Vedd úgy, hogy most ez volt a menstruációd.
3/3 A kérdező kommentje:
És ha még mindig tart ez az állapot?
2018. jún. 8. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!