Miért van a cicimnek furcsa szaga a meleg miatt?
Ez egy elég fura kérdés tudom. Arról van szó, hogy amikor nyár van és meleg, akkor a cicimnek mindig furcsa szaga van. Ez mindig csak nyáron fordul elő, legelőször talán 3-4 éve tapasztaltam a dolgot. A szagot nem mondanám büdösnek, inkább csak kellemetlen. Édeskés, fura szag. Nem vagyok izzadós fajta,inkább csak állandóan melegem van nagyon. Estére annyira megerősödik a szag, hogy pólón át is érzem, és nem tudom mi az oka. Rendesen fürdök és tisztálkodom, a melltartómat nyáron naponta cserélem tisztára (a melltartóm is állatira átveszi ezt a szagot). Nem hordok zárt, vastag felsőket, a melltartóm sem szivacsos, elég nagy melleim vannak. Sokszor még az esti fürdés után is érzem enyhén a szagot, hiába nyomtam ki a bőrömre akár fél tubus tusfürdőt is. Egyértelműen a cicim árassza ezt a szagot magából és elképzelni nem tudom mi az oka de nagyon zavaró. Valakinek van e bármilyen tippje?
Megkérem azokat akik csak beszólogatni tudnának, azok inkább hagyják békén ezt a kérdést, mert nem hiszem hogy van olyan ember akinek ne lettek volna az életében bármilyen furcsa tünetei, amit aligha kérdez meg az ember csak úgy a szomszédjától hogy vajon az mi lehet...
fogalmam sincs :S viszont én amióta szedem az allergia gyógszerem,azóta büdösebb vok :S beleértve az izzadságot is.
mindenképp menj el nőgyógyászhoz és kérdezd meg , (ezért nem kell fizetned) ,mert lehet h vmi hormonális problémád van :/
Amikor kamasz voltam, rettentő büdös tudtam lenni. Már a zuhanyzás után megindult a szag. A kamaszok fejlődnek, erősebben működik rajtuk minden. Azóta felnőttem, és hormonbeteg lettem, de még így sincs erős szagom. Szerintem te fiatalabb lehetsz.
24/L
Veled egykorú vagyok.... 24 vagyok én is.
Ha hormonális probléma lenne, télen is büdös lenne, nem? Nekem csak nyáron ilyen, a meleg okozza ez 100%, de elképzelni sem tudom hogy miért és hogyan!
Szerintem is csak meleged van, és ahol a két bőrfelület összeér, kicsit bepálik, ennek a kellemetlen, édeskés illatát érzed magadon. Valóban, fürdés után a sima hintőpor vagy izzadásgátló használata a cicik alá sokat segíthet, sőt, valószínűleg meg is oldja a gondodat!
Én pl. évek óta Secret stiftet használok és nyáron zuhanyozás után a cicim alatti bőrfelületet is bekenem vele, így nincsenek kellemetlen illatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!