Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sárga folyás (hüvelyi) lehet...

Sárga folyás (hüvelyi) lehet gomba, vagy másra gyanakodjak?

Figyelt kérdés

Mivel legtöbbször elvileg az fehér meg túrós! Nekem viszont tenyésztésen csak gombát mutatott.

Kaptam kúpot a dokitól nem gyógyultam meg.Vettem én is kúpot ,nem segít.Mi a lótúrót tegyek, h végre meggyógyuljak?

2018. máj. 30. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Menj másik dokihoz.
2018. máj. 30. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Én most a betadinos kúppal kísérletezek. Ez az egyetlen, ami ez úttal hatott. Régen elég volt a canesten is :')
2018. máj. 30. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
Amit a legtöbb doki nem tud vagy nem mond: nem elég kinyírni a túltengő gombát vagy baktériumot. Utána helyre is kellene állítani a normális hüvelyflórát, ami lehet hosszabb folyamat is. Vegyél tejsavbacikat tartalmazó hüvelykúpot, csinálj 1-2 kúrát, és közben/utána cukormentes diéta sem ártana, plusz a szokásos: pamut fehérnemű, intim területek megfelelő (=nem túlzott) tisztántartása, partner kezelése, ha van. Amikor antibiotikumot szedsz, mindig vegyél tejsavbacis hüvelykúpot is és tarts újabb kúrát.
2018. máj. 30. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!