mert a tampont nem bírom.de egyébként szívesebben használnám azt.
2010. jún. 15. 16:16
2/11 anonim válasza:
Én télen, nyáron, hóban fagyban tampont használok.:D
2010. jún. 15. 16:18
3/11 anonim válasza:
Tampont az első menstruáció óta, ami már 25 éve volt.Még soha nem használtam betétet, koszosnak érezném magam vele.
2010. jún. 15. 16:21
4/11 anonim válasza:
Tampont!Mindig,mert a betét kényelmetlen,undorodom tőle és egyszer régen kifojt a betét mellett ahogy álltam!A nyári melegről meg azt gondolom, a testedben ugyan olyan a hőmérséklet, szóval mindegy hogy nyár van!
2010. jún. 15. 16:23
5/11 anonim válasza:
Az első mensim óta tamponos vagyok én is. A betétet nem tudnám elviselni. Teljesen mind1 hogy -30 vagy +30 van akkor is. :)
2010. jún. 15. 16:43
6/11 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam a meleget, mert aki néha használ tampont lehet ilyenkor gyakrabban, hogy legalább a betét se melegítse, ne izzadjon be alatta, a lenge ruhákon csak látszik, hogy valami van bent, meg az ember sose tudhatja mikor dobja valamelyik eszetlen barátja a vízbe ha van rá lehetősége.
Nekem ez lesz az első nyaram, hogy megvan.
2010. jún. 15. 16:50
7/11 anonim válasza:
Én is csak tampont használok,a betéttől undorodom tőler,főleg mikro távozik belőlem a dolog és érzem a melegséget utána is..fúúú a hideg is kiráz.Arról nem i beszélve,hogy kényelmetlen és frusztráló.Nem lehet benne felszabadultan élni..Ezért a tampon mindig.
2010. jún. 15. 16:52
8/11 anonim válasza:
Tampont,mindig.A betétnél olyan érzésem van, mintha pelenkában lennék,félek, hogy mikor zörög egyet és hallják meg, arról nem is beszélve, hogy ami kijön, érzem és a nagy kánikulában hamarabb bomlásnak indul a cuccos...
2010. jún. 15. 16:58
9/11 anonim válasza:
Csak tampont! Az első néhány alkalommal betéteztem, de én is utálom azt az érzést, amikor pl. hosszú ülés után felállva hirtelen kifolyik a cucc és érzem, ahogy végigszalad a betéten, és a bőrömön a szeméremdombomtól a fenekemig. Közben azon rettegek, hogy kifolyik-e vagy fel tudja még szívni a betét? Plusz azok a szagok!
Na, tamponnal mindez elfelejtve: nincs "áradás", zizegés, kellemetlen szagok, lehet fürödni, úszni, sportolni kényelmesen.
2010. jún. 15. 20:18
10/11 anonim válasza:
mooncup-ot. olyan mint a tampon, de nekem kényelmesebb használni és ráadásul sokkal olcsóbb mint a tampon vagy a betét
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!