Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy zajlik le egy hüvelyi...

Hogy zajlik le egy hüvelyi ultrahang vizsgálat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hogy csinálják, és mennyire kellemetlen?

2018. máj. 29. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Bemész, a fülkében levetkőzöl, odamész az ágyra és felfekszel (nekem rémlik valami háromszögű szivacs is, hogy arra kellett valahogy rátenni a csípőmet, de már jó pár éve volt), és a készülékkel megvizsgálnak.

Eddig kétszer volt ilyenem. Az első nagyon fájt, mert szarul csinálta a doki. Azt hittem, hogy lerúgom a székről. A másodiknál viszont nem volt semmi különös.

2018. máj. 29. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Levetkőzöl, felfekszel az ágyra, a doki pedig bedugja az ultrahangot. Én egyszer voltam eddig, de semmi problémát nem okozott. Kicsit feszítő érzést éreztem, de nem fájt.
2018. máj. 29. 16:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mint a sima nőgyógyászati vizsgálatkor levetkőzöl alulról, fel a székbe. A doki előveszi az ultrahangot, tesz rá zselét, egy óvszert, majd megint zselét és bedugja, kicsit forgatja. Nekem szüzen volt az első, de abszolút nem fájt, meg sem éreztem. Komoly bajaim voltak, ezért szintén szüzen csináltak citológiát, a kacsa ezerszer rosszabb. Szóval a hüvelyi uh nekem nem fájt, csak utána rossz volt hogy még egy napog folyt belőlem a zselé, de inkább ez minthogy kellemetlen legyen. Szerintem nem vészes, nyilván attól is függ mit akar látni, mennyire mozgatja az eszközt.
2018. máj. 29. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak az fájt mikor megforgatta bennem,jobbra és balra,hogy lássa a petefészkeket. A kacsa egyáltalán nem fájt,a hüvelyi uh már inkább. De legalább lát vele mindent :)
2018. máj. 29. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem fájdalmas, nem kell tőle félni, persze azt sem mondom, hogy kellemes. Próbálj meg majd ellazulni és vegyél egy nagy levegőt, amikor bedugja. Nekem mindig ezt mondja a doki és valahogy így tényleg sokkal elviselhetőbb.
2018. máj. 30. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!