Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kit ajánlanátok?

Kit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kb. tavaly novemberben kaptam egy "felfázást", amit antibiotikummal kezeltek. A fájdalmam elmúlt, viszont az utógondozást kicsit nehézkesen ment/megy. A felfázás tünetei elmúltak viszont egy kellemetlen fájás maradt utána. Ezt követően kaptam Kliont és Gynoflort ami egy ideig elmulasztotta, de nem volt tökéletes. Annyiszor voltam már az urológián, a nőgyógyászaton, de csak annyit értem el, hogy dilisnek tartanak. Legutóbb egy Macmiror nevű hüvelykapszulát kaptam, amit egy Protexin nevű hüvelyflóra visszaállítóval párban kellett használnom és ez érte a legtöbbet. Most volt először 3 hét kihagyás, amikor sem a szex, sem a pisilés nem fájt. Ennek örömére elhagytuk az óvszert és minden remek volt. Most viszont megint kezd visszajönni a probléma. Nagyon aggódom, hogy hiába megyek mindenhová valami nagy baj lesz, ha így hagyom. Legnagyobb félelmem, hogy nem lehet gyerekem. Szeretnék egy olyan orvost (magánt) aki nem kéri el kötelezően az utolsó forintomat és nem ránézésre gyógyít hanem egy ultrahangot legalább csinálna.

2017. okt. 16. 19:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Mármint a nőgyógyászok nem csináltak UH-t? Ha budapesti lennél, tudnék mondani "jobb" nőgyógyászt, aki nem akar megkopasztani, urológust nem tudok, de vese-húgyhólyag ultrahang vizsgálatot találsz magánrendelőkben. Ezektől a tünetektől egyébként még nyugodtan lehet gyereked, sőt, várandósság idején sűrűsödhetnek is az ilyen panaszok.
2017. okt. 23. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!