Emiatt késhet a menstruációm?
Figyelt kérdés
2 hónapja kitört a térdem. Előtte múlt el pár napja a menstruációm, Rengeteg röntgenen, MRT-n vettem részt. Idegesség, stressz er azota is. Azóta nem jött meg. Párommal mindig védekezünk, azóta alig tudtunk szerelmeskedni mivel a lábam miatt es hogy többen lakunk egy lakásban. Már pár napja érzem az előjeleket, görcsölés, mellfeszülés stb. Teszt negativ.2018. máj. 29. 11:59
1/7 anonim válasza:
Kb.hány napja késik?
Ha érzed a pms tüneteket,akkor meg fog jönni,ne izgulj,valószínűleg tényleg a stressz miatt csúszhat.
2/7 A kérdező kommentje:
nem napról beszélünk már itt hanem most lesz a 2. hónapja. áprilisban kimaradt,
2018. máj. 29. 12:26
3/7 anonim válasza:
Ja,most nézem,hogy írtad,hogy 2 hónapja,bocsi.
Antibiotikumot is szedtél?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem. Most pár napja voltam beteg, de komolyabb gyógyszert nem vettem be :S. Nagyon remélem megjön, rettenetesen görcsölök már.
2018. máj. 29. 13:15
5/7 anonim válasza:
Akkor kitartást,már napokon belül megjöhet.
6/7 anonim válasza:
Normális a késés a fenti dolgok ismeretében. Én nem aggódnék. Ha egy hónap múlva se jön meg, akkor menj dokihoz.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszotokat! Biztonsag kedveert meg 1 tesztet elvegeztem de negativ. :)
2018. máj. 30. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!