Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rózsaszínes gyenge vérzés?

Rózsaszínes gyenge vérzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdeklődnék,ki tapasztalt már ilyet,és mi ilyenkor a teendő? (nődokihoz elég hosszú a sor,én meg eléggé megvagyok ijedve..)

Szóval,utolsó szexuális kapcsolatom,május 1 -én volt (peteéréskor) megszakításos módszerrel "védekeztünk" párommal.

Mensi közeledte,eléggé fájt a cickóm,és nyűgös is voltam,baba gyanú végett csináltam 2 tesztet is a nemvárt előtt ..negatív..

rá 2 napra meg is jött.rendesen..

nem volt olyan görcsös mint szokott lenni,de ellenben több volt...furcsaságot nem tapasztaltam.

most 13 nap van a következő menstruációmig (azóta nem volt szexuális kapcsolatom) és ma enyhe nyomásra lettem figyelmes ..és enyhén véres,majdhogynem rózsaszínes folyásra..

2 napja ráz a hideg,fáj a fejem..hányingerem is van (de ez nem meglepő nálam",mivel refluxos "savas" vagyok..)

rá kerestem a neten,és pecsételő vérzéshez hasonlítható a legjobban,kivéve színben..mert az barnásabb ugye.

mivel most múltam 20,azt mondják hormonok játszanak velem,és valószínűleg nincs baba,de azért tesztelek még egyet..

szóval ,az érdekelne kinél volt ilyen? és mik lettek a "következményei"?

nem örülnék valami hüvelyi betegségnek :(

köszönöm a válaszokat.

2018. máj. 28. 12:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a rózsaszín folyás ovuláció miatt van.
2018. máj. 28. 13:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod:)

kíváncsiságból csináltam megint tesztet,az is negatív..

csak még ilyet nem tapasztaltam,kicsit megijedtem,minden oké -e velem.:)

2018. máj. 28. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!