Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A mensin kívül mikor érdemes...

A mensin kívül mikor érdemes még intimbetétet használni?

Figyelt kérdés
2018. máj. 27. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Én ovulációkor is használok.
2018. máj. 27. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Minden nap használok tisztaságit, menzeszkor tampont.
2018. máj. 27. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs akkora mennyiségű folyásod, akkor egyáltalán nem érdemes használni. Mivel egy része műanyag, nem tud tőle rendesen szellőzni a bőr, amivel meg számos fertőzésnek teszed ki magad.

Én egyáltalán nem használok. Menzeszkor is tampont használok.

2018. máj. 27. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor használom csak, ha nagyon erősen vérzek, mert egyébként teljesen kikezdi a bőröm. Egyébként tampon. Nem természetes anyag, nem tesz jót, hosszú távon fertőzésveszélyes is lehet. Ha igényled a betétet, tisztaságit használj.
2018. máj. 27. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmikor. Minek kellene? Pont elég akkor használni, ha menstruálsz. Ha szükségét érzed, tisztasági betétet használj, olyat, ami légáteresztő lehetőleg.

Én nagyon ritkán akkor teszek be, amikor tudom, hogy aznap meg fog jönni, és nem tudok azonnal elmenni wcre. De ezen kívül eszembe nem jutna.

2018. máj. 27. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Én menzeszkor használok tisztaságit, tampon/kehely mellé, rendes betétet soha, nagyon irritál, állandóan viszkettem tőle. Tisztaságit én akkor használok ha érzem kicsit több a folyásom, vagy ha nagyon meleg van, és akkor napi többször cserélem, nincs az az érzésem hogy beizzadtam. De egyébként mensin kívül nem kell használni ha nincs folyásod, mert nem természetes anyag, sok fertőzést is elkaphatsz.
2018. máj. 27. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Csak tisztaságit használj, ha zavar, hogy olyan lesz a bugyid, meg ha tudod, hogy mindjárt megjön. De most a hüvelyváladék egy normális, természetes dolog, a betét meg nem olyan kényelmes, szóval jobb elfogadni.
2018. máj. 27. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Inkább tisztaságit használj. Én mindennap szoktam, a tampon mellett is. Friss érzés egész nap.
2018. máj. 27. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!