Mi értelme van még a betétekre is mintákat tenni?
Azért mivel egy kis figura, bármi hülyeség azonnal jó kedvvel árasztja el az emberek többségét.
"cukinak" tartják a nyuszikát, stb.
Ezért tudatalatt érzelmileg is kötődni fog a termékhez, így újra azt vásárolja.
Eleinte én sem értettem, nekem is furcsa volt. Egészen addig amíg egy barátnőm kínából nem hozott nekem Hello Kittys betétet. (magának meg tampomt) Eredetileg piszkálódásnak szánta, mert tudja, h útálom azt a kis dögöt. Viszont nekem az volt életem legjobb mensije amikor teljesen összedzuváztam kittikét, mit ne mondjak elég jó érzéssel töltött el. :D Akkor komolyan mondom, élmény volt a betét csere, h mennyire van összemocskolva az a kis dög. :D Sajna el is fogyott hamar, próbáltam még szerezni, de csak Dél-Kelet Ázsiai országból rendelhető sajnos, a cég amyik gyártja nincs bent az európai piacon. Viszont találtam még panda macis betétet is, az is poén lehet szerintem. Az itthoni felhozatal (minták terén), nem túl fantázia dús. A libresse-n van egy szibecske elől, de oda alig megy valami. Az always-on az pár kis virág szintén nem sokat dob rajta. Ami számomra a legbarátságosabb mintákkal van az a Bella for teens. Van rajta virág, szivecske, kismadár, zöld és piros színűek. Általában jó kedvre derít amikor berakok egy tisztát. Egyébként tök mindegy, h van e rajt minta vagy nincs, összevérezve a tiszta fehér és a mintás is elég lehangoló.
Amúgy, h konkrétan mi célt szolgálnak a minták, jó kérdés, lehet tényleg tudat alatt akarnak ezzel hatni ránk, de lehet az is, h ez ilyen "biztonsági" dolog, h ne lehessen hamisítani őket.
Amúgy addig, míg normálisan teszi a dolgát a betét, felőlem bármi lehet rajta, tök mindegy mit vérezek össze. Nem szoktam nézegetni utána, csak ftekerem és kidobom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!