Menstruáció miatt miért kell lemondani egy drága utat?
" Én ájuldozni szoktam ilyenkor, de biztos hogy nem mondanék le egy drága utat ezért. Max szép helyen szenvedhetnék."
- Tessék kérdező: valaki elmenne veled egy szép helyre. Vidd el inkább őt a jelenlegi helyett!
Akiknek fáj, azoktól kérdem 2 HÉTIG? Ezt ne meséljétek már be, mert ilyen nincs.
3-4 napot meg a szálláson is lehet feküdni. Itt nem arról van szó, hogy menzi 1-4. napján mennének, hanem 14 napos! útra.
Jó esetben 2-3 nap fáj, görcsöl az ember - én is hányok, ájuldozok, nem kell a dráma -, aztán már semmi probléma.
Egyébként én kifizettetném vele, a menzi csak egy szar kifogás, hogy ne kellje veled mennie.
Felnőtt nő ne mondja, hogy nem tudja előre kb-re megtervezni, mikor-hogyan menstruál - vagy ha összevissza, akkor meg ideje elmenni endokriológushoz.
29 éves vagyok, kb-re tudom, mikor jön meg, és a csúszkálással együtt is tudok mondani 14 egymást követő napot, mikor 100% nincs meg.
De azt előre is lehetett tudni hogy mikor jön meg és akkor lehet az idő ponton változtatni.
De tényleg egy kis hülye hisztérika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!