Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetek gyógyszer mellett terhes?

Lehetek gyógyszer mellett terhes?

Figyelt kérdés
Több hónapja szedem a fogamzásgátlót de az elmúlt két hónapba éppen-éppen volt egy kis vérzesem. Attól tartok hogy baba miatt van, mivel egy hónapja nagyon durván puffadok és nem akar lejjebb menni a pocakom. Elmúlt egy hetbe annyira fáradékony vagyok hogy napközben alig bírok fent maradni. Hányinger reggelte nagyon nagyon ritka. Ez utalhat esetleg babára? Vagy csak be mesélem magamnak?
2018. máj. 25. 08:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Előfordulhat. Szedtél antibiotikumot? Volt hogy később vetted be? Beteg nem voltál?

A gyógyszer Pearl indexét nézd meg.

2018. máj. 25. 08:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj egyet. Nem drága, és biztos ami biztos. Néha én is szoktam tesztelni fogamzásgátló mellett, mert nekem kellett közben szedni antibiotikumot, meg egyéb "remek" gyógyszereket. Persze próbáltam köztük 12 órás szünetet tartani. Nekem mindig negatív lett a teszt.
2018. máj. 25. 08:16
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
A fogamzásgátló elvékonyítja a méhnyálkahártyát, így a megvonásos vérzés is egyre kevesebb. A többire nem tudok mit mondani. Csinálj egy tesztet, aztán kiderül.
2018. máj. 25. 08:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Szedtem kétszer is antibiotikumot, első hónapba nem is foglalkoztam vele, gondoltam azért késik meg azért ilyen kevés. De megint kevés volt a mensim és eléggé puffadt a hasam és nem is akar lejjebb menni. Kicsit félek hogy baba
2018. máj. 25. 08:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Sok antibiotikum csökkenti a fogamzásgátló hatását. Olyankor a kezelés alatt, és utána még minimum egy hétig ajánlott kiegészítő védekezés alkalmazni. Ezt nem tudtad? :/
2018. máj. 25. 08:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát azt nem tudtam hogy utána is érdemes védekezni :/
2018. máj. 25. 09:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Tesztelj egyet, hogy megnyugodj.
2018. máj. 25. 09:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Az lesz, köszönöm a válaszokat.
2018. máj. 25. 09:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Na sikerült tesztelni? Mi lett?
2018. máj. 25. 12:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen sikerült, de nem vagyok az kedden azért el megyek dokihoz hát ha valami más miatt van ez
2018. máj. 26. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!