Gyógyszer mellett ez normális?
Pár éve szedek már fogamzásgátlót, leginkább azért, mert nagyon rendszertelen volt a havim. Mióta szedem, minden oké. Viszont augusztusban az utolsó szemet egy nappal később kaptam be, valószínű, hogy valahol abban a hónapban kihagytam egy napot. Viszont akkor rendesen megjött azon a hétvégén. Viszont tegnap barna folyásom volt, ami max csak havi után jön és fájt a vesém, ami havi előtt szokott. Ma megint volt barnás folyásom, de a nap végére már véres lett. Pedig pont egy hét múlva, jövőhét szombaton kéne megjönni. A gyógyszerből is pont annyi van még, jól szedtem ezt a hónapot.
Mitől lehet ez? Megesik, hogy gyógyszer mellett is elcsúszik a havi? Vagy ez más is lehet?
Dokihoz ne küldjetek, tudom, hogy menni kell. Most egyéni tapasztalatokra és véleményekre vagyok kíváncsi.
Ha kimaradt 1 szem, csinálj terhességi tesztet most és 2 hét múlva!
Sajnos 1 kimaradó szem is fel tudja borítani a gyógyszeres ciklust, amíg barnázol/vérezgetsz használjatok gumit, mert lecsökkent hatásfokra és hormonzavarra utal!
Ha mindkét teszt negatív és a doki se mond rosszat, akkor is próbáld jól szedni, mert könnyen beugrik a baba!! :)
Most szedd csak rendesen tovább és mindenképp tesztelj!!
Csinalj tesztet 1-2het mulva, egy szem kihagyasa is felborzolhatja a dolgokat.
Mindenkire màshogy hat.
Lehet h a gyògyszer nem is jò Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!