Nagyobb mellű nőtársaim, dhogyan előzitek meg a kipirosodást?
Figyelt kérdés
Nagy mellem van, ami ugye lóg is.Főleg nyáron bepirosodik néha, dezodor, hintőpor kenőcs? Mit használtok?2018. máj. 24. 16:52
1/7 anonim válasza:
Hintőpor, és normàlis melltartó... 95 F
2/7 anonim válasza:
Hol pirosodik be? Nem értem az összefüggést, pedig 75E mellem van. Megfelelő méretű melltartó, (amit sokan nem tudnak helyesen mérni), az illeszkedik szépen a mellem alatt körben, a kosarat meg a pánttal állítom, megemelem hogy feszes, de kényelmes legyen. Sosem izzadok be.
3/7 anonim válasza:
izzadásgátló dezodor jó, a hintőport nem szeretem..
4/7 A kérdező kommentje:
2. es,nem tudtam hogy nem egyéterlmű...
a mell alatti kipirosodásra gondoltam...
2018. máj. 24. 17:06
5/7 anonim válasza:
Nekem max a merevítőtöl szokott kipirosodni, ha nem teljesen kényelmes a melltartó. Amugy nem, mondjuk csak ejszaka nem hasznàlok melltartót, mivel nagyok és ezert lógnak is, nem kényelmes nélküle.
6/7 anonim válasza:
Nekem is nagy melleim vannak. Izzadásgátló, plusz itthon hintőpor. Tudom, miről beszélsz, elég szar, mikor kipirosodik.
7/7 anonim válasza:
Nekem is kipirosodik,ha nem figyelek oda.Én azt szoktam csinálni, hogy reggel és este minimum zuhannyal,tusfürdővel megmosom, jól leöblítem tiszta vízzel a mellem alatt.Majd alaposan megtörlöm, de nem dörzsölve, jól megszárítom.Utána nagyon vékonyan bekenem pici neogranormon kenőccsel, a régi fajtával, v.kék tubus.Ha nappal otthon vagyok, és hőség van, egyszer napközben is megmosom, kenem.Ha mégis piros lesz nagyritkán, akkor vastagon kenem be, míg el nem múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!