Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek kopaszodom? Kép...

Szerintetek kopaszodom? Kép és részletes történet.20/l

Figyelt kérdés

Kb. két éve hullik a hajam, időnként kevésbé, időnként jobban. Amikor még nem hullott, dús volt, mindenki irigyelte. Most silány, töredezett, ráadásul azt vettem észre a fejtetőmön, hogy sokkal vastagabb a választék.

Természetesen jártam bőrgyógyásznál, nőgyógyásznál, hajanalitikusnál, mindegyik más szert írt fel, egyik sem segített. Tanácstal vagyok.

Pont ma megyek vissza a nőgyógyóhoz és arra gyanakszom pcos-es vagyok, ami okozhatja a hajhullást, de egy óra múlva már okosabb leszek.

De szeretném megkérdezni, hogy ez már a kopaszodás???

Íme a kép a fejemről:

[link]

Nagyon félek, nem akarok megkopaszodni...

Esetleg valami hatásos szert tudtok ajánlani??

20/L

köszi mindenkinek!

2010. jún. 15. 10:14
1 2
 11/11 anonim válasza:
ha jól látom, elég hosszú a hajad... vágass belőle egy bő 10 centit, ha sajnálod, akkor is, mert az is lehet, hogy egész egyszerűen a hossza miatt túl nehéz a hajhagymáidnak. ha amúgy is töredezett, jót fog tenni az összképnek is:) amúgy nem kopaszodsz.
2010. jún. 15. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!