Hogyan cseréljem ki a betétet halkan?
Szia!
Teljesen átérzem a problémádat, én is pont ugyanezt szoktam érezni. Az különösen zavar, hogy a betét és a tampon csomagolása másképp zörög, szóval lehet tudni, hogy éppen melyik. De megoldást nem tudok sajnos :-( Hiába tudom, hogy hülyeség ezen rágódni, és hogy minden egészséges nő menstruál, mégis zavar, ha valaki tudja, hogy én éppen most cserélek betétet, vagy ilyesmi.
Ez igaz, fiatalként mindenkit nagyot foglalkoztat. De most, gimiben? Lányöltözőben fetrengük, meg kérünk a másiktól magneB6ot. Hidd el, senkit nem érdekel, de tényleg.
Egyébkét igen, wc húzás, vagy gyors hirtelen kinyitás. Vagy táskában nyitod ki, lehet, hogy az is tompítja.
18/L
De jó neked:D
Amúgy igen, senkit nem érdekel hogy megvan. Még a srácok is inkább cukin állnak hozzá.
Hidd el őszintén, jobb dolguk is van az embereknek, mint azzal foglalkozzanak, menstruálsz-e, vagy sem.
A tampon lehet kevesebb zajjal jár, azt simán meg lehet oldani, hogy senki ne hallja. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!