Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma vettem észre hogy nagyon...

Ma vettem észre hogy nagyon lent van a méhszájam! Kemény és görcsölni kezd a hasam ha nyomkodom. Mitől van ez?

Figyelt kérdés

Kort nem írok, 18 alatt vagyok. Szóval most kezdtem el szexuális életet élni, most volt a 4. Alkalom (tegnap) azelőtt volt 2 ( 2 hónappal ezelott)

Már az előző mensim se volt jó, mert a szokásosnál jóval erősebb volt a vérzés.

Most viszont ma kellett volna megjönnie, és gondoltam ellenőrzöm magam. Hat igen, nem szokásosan van lent ennyire, a falát ha megnyomom kidudorodó kemény van ( óvszert használunk, nem valószínű h terhes vagyok stb) 2 hete pms van, olyan érzés mintha meglenne de nem vérzek. Azért lehet ez mert most keztem élni szexuális életet, vagy más? (Nem nem 13 vagyok és nem 12 :D )

2018. máj. 18. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mensikor alapbó lejebb kerül, hogy nyitottabb állapotban könyebben jusson ki a vér. Aztán utána újra felhúzódik és ciklus közepén, termékeny időszakban újra leszáll. Tehát nem állandó a helyzete, mivel a méh egy izom, amit a hormonok könnyen befolyásolhatnak. Görcsölni pedig azért kezd, mert nyomkodod.
2018. máj. 18. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
A szexuális élet kezdete megzavarhatja a dolgokat tapasztalatom szerint. De ahogy az első írja, a méhszáj nem mindig ugyanott van.
2018. máj. 18. 18:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen megnyugtattatok:D
2018. máj. 18. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne nyomkodd semmiképp! Attól kemény, mert meg fog jönni a vérzésed. Ezért is van most lent a méhszájad.
2018. máj. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!