Más is szokott ilyenkor görcsölni?
Figyelt kérdés
Tehát a menstruációm általában 4-5 napig tart. Szép fokozatosan csillapodik a vérzés. Tehát 1-2 napon jobban megvan, aztán a 3-4-5 napon már alig, vagy az utolsó napon már csak nagyon kicsi. Az első napokon szoktam görcsölni. De az elmúlt 2 hónapban az utolsó napon is... Már elég régóta menstruálok, de eddig ilyen még nem volt. És a görcshöz már nem párosul akkora vérzés az utolsó napon.
Szerintetek ez mire utalhat? Vagy teljesen normális?
2016. szept. 17. 07:12
2/3 anonim válasza:
En is szoktam mostanaban. Meg is szoktam ijedni,hogy uhh nem fog elmulni. De csak enyhe gorcs van eros verzes nincs mar szerencsere utolso nap.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam... :(
2016. szept. 17. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!