Menstruáció mindenkinél ilyen szörnyű?
Figyelt kérdés
9 napot késett amikor megjött olyan görcsök jöttek ami ki bírhatattlan volt sehogy nem volt jó fell álltam hányingerem volt sikeresen aminek ki kellett jönnie az ki is jött és sokkal jobban voltam sose volt még ilyen2018. máj. 17. 20:29
1/10 anonim válasza:
Ahhh.. még rosszabb.
Földön fetrengtem kínomban.
Ahogy szültem elmúlt.
Elötte semmilyen gyógyszer nem hatott.
3/10 A kérdező kommentje:
Semmilyen gyógyszer nem segít egyszerűen ki bírhatattlan volt
2018. máj. 17. 20:37
4/10 anonim válasza:
akkor menj el orvoshoz.
nekem semmi fájdalmam sincs, nem is görcsölök, semmi ilyesmi.
5/10 Metionin válasza:
Nekem minden alkalommal ilyen volt amíg nem kezdtem el fogamzásgátlót szedni.
6/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek lehetséges , hogy a gyógyszerek miatt volt egy hete , hogy elfogytak sajnos a intim mosakodò rabja lettem és sikeresen pórul is jártam egy hüvely heveny gyulladásal
2018. máj. 17. 21:10
7/10 Metionin válasza:
A 9 nap késés simán lehet a gyulladástól, a fájdalom nem tudom.
8/10 anonim válasza:
Két nagyon durva alkalom volt, amikor csak kapkodtam a fájdalomcsillapítókat egymás után és semmi nem hatott. Akkor is fájt, amikor nem véreztem. Végül petefészekcisztával műtöttek meg.
9/10 anonim válasza:
Nekem fiatalabb koromban volt rettenetes eros gorcsolesem az elso nap. De ugy, hogy sokszor haza kellett mennem sulibol , mert rettentoen fajt. Aztan ugy kb 20 eves koromtol mar teljesen elviselhetoen faj. Viszont, ami borzalmas, hogy elotte es alatta fàzom, majd kiver a viz... es ez igy valtakozva. Meg persze émelygek is olykor olykor, de semmi elviselhetetlen.
En a helyedben elmennek nogyogyaszhoz, es rakerdeznek , hogy o mit javasol.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2018. máj. 22. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!