Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másnak volt ilyen fogamzásgátl...

Másnak volt ilyen fogamzásgátló mellett? Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Több mint fél éve szedek Lindynette fogamzásgátlót, eddig mellékhatás nélkül.

Azonban egy hete barnás folyásom van, úgy hogy közben a mostani levél gyógyszer ma fogy el.

Olvastam, hogy lehet akkor nem elég a hormontartalma a gyógyszernek, de ezen kívül mi lehet még? Mivel a héten biztosan megjön, így a menstruáció végét megvárom és utána megyek orvoshoz, addig is viszont kíváncsi vagyok, ha másnak volt már ilyen, mi lett végül?

2018. máj. 15. 09:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen, én is így látom, mint te. Nyilván el sem kezdtem úgy szedni, hogy ne jártam volna utána, hogyan is működik és hogyan hat a fogamzásgátló, és nevezhetjük akárhogy, tudni fogja minden nő, mire gondolok, mikor a kérdést kiírom.

Nagyon köszönöm a hozzászólásod, megnyugodtam, hogy lehet ilyen probléma nélkül is.

2018. máj. 19. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!