Másnak volt ilyen fogamzásgátló mellett? Mitől lehet?
Több mint fél éve szedek Lindynette fogamzásgátlót, eddig mellékhatás nélkül.
Azonban egy hete barnás folyásom van, úgy hogy közben a mostani levél gyógyszer ma fogy el.
Olvastam, hogy lehet akkor nem elég a hormontartalma a gyógyszernek, de ezen kívül mi lehet még? Mivel a héten biztosan megjön, így a menstruáció végét megvárom és utána megyek orvoshoz, addig is viszont kíváncsi vagyok, ha másnak volt már ilyen, mi lett végül?
#3, köszönöm a választ!
Drága #4, mert talán nekem így egyszerűbb? Nem kell másokat hülyének nézni, és sajnálom hogy nincs jobb dolgod, mint ezen a fórumon kötekedni,jo unalmas életed lehet. :)
Teljesen igaza van a kérdezőnek, én sem értem, hogy miért írnak néhányan kötöszködő hozzászólásokat. Ezekre semmi szükség nincs! A kérdező - ahogy írta is - tisztában van azzal, hogy fogamzásgátló szedése alatt megvonásos vérzés jelentkezik minden hónapban és nem menstruáció. A fogamzásgátlós kérdések tömkelegénél lehet olvasni az ilyen okoskodó válaszokat, hogy "ez nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés". Ez most valójában nem is lényeg, mert vérzése van és bár mesterséges hormonok okozzák, az eredmény ugyanaz! Ha valaki nem tud értelmes, hasznos válaszokat adni, inkább ne is kommenteljen...
A kérdésedre válaszolva, nyugodtan szedd tovább a gyógyszert, előfordul hormoningadozás, ami a méhnyálkahártya bevérzését, kisebb mértékű lelökődését eredményezi. Nálam többet és gyakrabban kevesen véreztek már életükben, de én is mindig rohangáltam az orvoshoz, soha nem volt semmi baj. Átmenetileg szokott ilyen történni, ha többször előfordul, akkor szoktak javasolni magasabb hormontartalmú tablettát.
Rengeteg mindenki össze-vissza vérezget, ne ijedj meg, sokan evezünk ugyanebben a csónakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!