Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másnak volt ilyen fogamzásgátl...

Másnak volt ilyen fogamzásgátló mellett? Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Több mint fél éve szedek Lindynette fogamzásgátlót, eddig mellékhatás nélkül.

Azonban egy hete barnás folyásom van, úgy hogy közben a mostani levél gyógyszer ma fogy el.

Olvastam, hogy lehet akkor nem elég a hormontartalma a gyógyszernek, de ezen kívül mi lehet még? Mivel a héten biztosan megjön, így a menstruáció végét megvárom és utána megyek orvoshoz, addig is viszont kíváncsi vagyok, ha másnak volt már ilyen, mi lett végül?

2018. máj. 15. 09:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt de jó pár év után. Én milligestet szedtem. A doki azt mondta ne foglalkozzak vele előfordul, a gyógyszer ugyanúgy véd. Mondjuk meg is vizsgált nem csak úgy mondta.
2018. máj. 15. 09:36
 2/11 A kérdező kommentje:
És aztán el is múlt egy egyszeri ilyen eset után, kedves első válaszoló?
2018. máj. 15. 09:52
 3/11 anonim ***** válasza:
A menstruáció végét várhatod. :D Neked nincs menstruációd. Megvonásos vérzésed van. Ha a levél közben köztes vérzés jelentkezik, az egyszeri alkalommal normális. Ha többször előfordul, akkor másik gyógyszer fog írni a nőgyógyász.
2018. máj. 15. 13:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Nyilván én is tudom, hogy a 7 napos szünet jelentkező vérzés megvonásos kérdés, minek kell egyből kötözködni? :) Normális kérdést tettem fel, normális választ vártam, az oktondi stílusod után remélem jól érzed magad :)
2018. máj. 15. 15:37
 5/11 A kérdező kommentje:
*vérzés, az autokorrekt átírta.
2018. máj. 15. 15:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Többször volt és egyszer csak elmúlt.
2018. máj. 15. 18:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy megvonásos vérzésed van, miért menstruációnak hívod?
2018. máj. 15. 18:37
 8/11 A kérdező kommentje:

#3, köszönöm a választ!

Drága #4, mert talán nekem így egyszerűbb? Nem kell másokat hülyének nézni, és sajnálom hogy nincs jobb dolgod, mint ezen a fórumon kötekedni,jo unalmas életed lehet. :)

2018. máj. 15. 19:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Számvitelt tanulni uncsi. Ez már csak ilyen.
2018. máj. 15. 21:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Teljesen igaza van a kérdezőnek, én sem értem, hogy miért írnak néhányan kötöszködő hozzászólásokat. Ezekre semmi szükség nincs! A kérdező - ahogy írta is - tisztában van azzal, hogy fogamzásgátló szedése alatt megvonásos vérzés jelentkezik minden hónapban és nem menstruáció. A fogamzásgátlós kérdések tömkelegénél lehet olvasni az ilyen okoskodó válaszokat, hogy "ez nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés". Ez most valójában nem is lényeg, mert vérzése van és bár mesterséges hormonok okozzák, az eredmény ugyanaz! Ha valaki nem tud értelmes, hasznos válaszokat adni, inkább ne is kommenteljen...

A kérdésedre válaszolva, nyugodtan szedd tovább a gyógyszert, előfordul hormoningadozás, ami a méhnyálkahártya bevérzését, kisebb mértékű lelökődését eredményezi. Nálam többet és gyakrabban kevesen véreztek már életükben, de én is mindig rohangáltam az orvoshoz, soha nem volt semmi baj. Átmenetileg szokott ilyen történni, ha többször előfordul, akkor szoktak javasolni magasabb hormontartalmú tablettát.

Rengeteg mindenki össze-vissza vérezget, ne ijedj meg, sokan evezünk ugyanebben a csónakban.

2018. máj. 17. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!