Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázásos tünetek előjöhetnek...

Felfázásos tünetek előjöhetnek pusztán attól, hogy tegnap nem ittam eleget?

Figyelt kérdés
Sokat utaztunk tegnap, sokszor eszembe se jutott inni, meg amúgy is keveset iszom (bár most ráálltam a folyadékpótlásra). Tegnap este égető érzés volt a pisi, véres is volt. Vettem egy ülőfürdőt forró vízzel, és rengeteget ittam. Reggelre már nem fájt pisi közben, és szép tiszta, halvány sárga a színe. Ilyenkor azért még beszélhetünk felfázásról? És mitől múlt el ilyen hamar?

2018. máj. 14. 09:43
 1/1 Contefleur ***** válasza:
Csípő érzetet az is okozhat, hogy keveset ittál. Ilyenkor a vizelet eléggé koncentrált. Viszont a vérre nem ad magyarázatot. Ha nagyon nem ittál, akkor lehet igen sötét a vizelet, amit esetleg összetéveszthettél a vérrel. Azért múlt el ilyen hamar, mert csak a folyadékhiány okozta a problémádat. Ha viszont konkrétan élénk piros vér volt a vizeletedbe, akkor érdemes elmenned orvoshoz!
2018. máj. 14. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!