Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért jött meg ilyen korán újra?

Miért jött meg ilyen korán újra?

Figyelt kérdés
A problémám az hogy ma újra megjött azt hiszem legalábbis picit véreztem,nem tudom.Pedig 11 napja múlt el!Ez szokatlan hiszen évek óta tökéletesen pontos beállt menzeszem van.Három éve kapcsolatban élek,általában hetente két hetente van szex.Most nem rég össze vitáztunk a párommal és előtte sem volt már pár hete szex.Tehát egy hónapig nem volt szex.Kibékültünk és három napja volt egy másfél órás jó erő teljes szex.Én arra gondoltam hogy talán ettől is lehet.De akkor miért csak most rá három napra??!!Félek,lehet hogy méhszájseb vagy ilyesmi?!Az igazság az hogy reggel önkielégítést végeztem és rá pár órára kezdtem el vérezni és picit fájt a petefészkem.Lehet megsértettem magam?!vagy fertőzés?!tényleg vér tehát nem barnázás!Nem erős de nem is gyenge vérzés.
2010. jún. 14. 16:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!