Nemiszervi szemölcsre valakinek ötlet?
bár a másik nemből írok, de tapasztalatból beszélek, hátha segít:
először az immunrendszeredet szedd rendbe, ami azt jelenti, hogy vegyél c vitamint, nagydózisút (1500 mg), ezt akár a tescoban is kapni. Ebből simán mehet a napi 1, de én volt, hogy többet is bevettem. -nyilván hosszú távon nem szabad eltúlozni az adagot, tehát ne ess át a ló túloldalára.
Az ecsetelőkről megoszlik a vélemény, én nem próbáltam, házi praktikánál maradtam: pici ecetes vattát raksz a szemölcsre és leragasztod, hogy hosszabb ideig maradjon rajta. Fontos, hogy tényleg csak a szemölcsön legyen, mert a környező bőrt is károsíthatja a savas hatás. Ez először elfehéríti majd a szemölcsöt, -ez azt jelenti, hogy ott a bőrfelület illetve maga a szemölcs elhalt. Ekkor én pluszban antibateriális szappant is használtam tisztálkodáshoz, illetve a területet betadinnal kezeltem.
Macerás egy eljárás, de működik.
2 szemölcstől szabadultam meg (egyszer kiújult, mert elhanyagoltam magam, nem figyeltem az immunrendszeremre stb...), de utána komolyan nekiálltam és ezzel a módszerrel mondhatom, hogy egy éve tiszta vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!