Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hámlik odalennt, valami ötlet...

Hámlik odalennt, valami ötlet mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Olyan problemam lenne, hogy az utobbi idokben olyan mintha “hámlana” a puncim. Sohasem volt még ilyen és gondoltam itt megkerdezem. A nodokihoz csak januarban kaptam idopontot. Nemi betegsegem sosem volt, a párommal vigyázunk ( ovszerrel védekezünk ). nem éget es nem is viszket csak olyan mintha hámlana. Tiszta vagyok, es higienikus nem lehet eféle a problema. Kb egy 2honapja folyamatos antibiotikum kuran vagyok felfazas miatt. ( en az antibiotikumra is gondoltam, hogy ettol is lehet). Canestennel probaltam kenegetni illetve neogranormonnal de kevesebb sikerrel jartam. ötlet?

2017. dec. 23. 23:36
 1/5 anonim válasza:
100%

Szerintem többre mész a válasszal, ha az egészség kategóriába írod a kérdést. Amúgy ha pedig januárba mész orvoshoz akkor mitől parázol?

Itt a többiek úgy is csak találgatnak, nem orvosok.

2017. dec. 23. 23:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hat szerintem is csak talalgatni tudunk, érdemes ezt a dokira bizni. Az antibiotikum tud okozni problemakat, nekem pl tonkre tette a huvely phm.. de ilyet meg nem hallottam.

Szerintem ne kenegesd a doki elott semmivel, ha nincs fajdalom/eges/viszketés, mert jobb ha a doki látja a problémát, es a kenet eredmenyt is befolyasolhatja a krem.

2017. dec. 24. 07:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is az orvos a legjobb megoldás, de p ha eddig műszálasat hordtál, próbáld ki a pamut bugyit. Sajnos anno nekem is bajom volt, ugyan nekem kiütéseim voltak a műszáltól és a műanyak tisztasági betéttől, de lehet te is érzékeny vagy...egyébként ha hámlik, lehet jobb lenne intim testápolót használni, mint canestent, de ahogy előttem is írták csak találgatni tudunk
2017. dec. 24. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Szedjél probiotikumot!
2017. dec. 27. 19:59
 5/5 A kérdező kommentje:
voltam nődokinál,kizarta a fertozest es a gombat.nemvolt eféle bajom. kevés vizet ittam es ez volt az ok. miota nap mint nap megiszom a 2,5-3l folyadekot semmi bajom nincsen. koszonom a valaszokat!
2018. jan. 3. 21:22

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!