Hámlik odalennt, valami ötlet mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Olyan problemam lenne, hogy az utobbi idokben olyan mintha “hámlana” a puncim. Sohasem volt még ilyen és gondoltam itt megkerdezem. A nodokihoz csak januarban kaptam idopontot. Nemi betegsegem sosem volt, a párommal vigyázunk ( ovszerrel védekezünk ). nem éget es nem is viszket csak olyan mintha hámlana. Tiszta vagyok, es higienikus nem lehet eféle a problema. Kb egy 2honapja folyamatos antibiotikum kuran vagyok felfazas miatt. ( en az antibiotikumra is gondoltam, hogy ettol is lehet). Canestennel probaltam kenegetni illetve neogranormonnal de kevesebb sikerrel jartam. ötlet?2017. dec. 23. 23:36
1/5 anonim válasza:
Szerintem többre mész a válasszal, ha az egészség kategóriába írod a kérdést. Amúgy ha pedig januárba mész orvoshoz akkor mitől parázol?
Itt a többiek úgy is csak találgatnak, nem orvosok.
2/5 anonim válasza:
Hat szerintem is csak talalgatni tudunk, érdemes ezt a dokira bizni. Az antibiotikum tud okozni problemakat, nekem pl tonkre tette a huvely phm.. de ilyet meg nem hallottam.
Szerintem ne kenegesd a doki elott semmivel, ha nincs fajdalom/eges/viszketés, mert jobb ha a doki látja a problémát, es a kenet eredmenyt is befolyasolhatja a krem.
3/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem is az orvos a legjobb megoldás, de p ha eddig műszálasat hordtál, próbáld ki a pamut bugyit. Sajnos anno nekem is bajom volt, ugyan nekem kiütéseim voltak a műszáltól és a műanyak tisztasági betéttől, de lehet te is érzékeny vagy...egyébként ha hámlik, lehet jobb lenne intim testápolót használni, mint canestent, de ahogy előttem is írták csak találgatni tudunk
5/5 A kérdező kommentje:
voltam nődokinál,kizarta a fertozest es a gombat.nemvolt eféle bajom. kevés vizet ittam es ez volt az ok. miota nap mint nap megiszom a 2,5-3l folyadekot semmi bajom nincsen. koszonom a valaszokat!
2018. jan. 3. 21:22
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!