Anitaa96 kérdése:
Van ok félnem menstruációval kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A menstruációm 26 napos szokott lenni. Most viszont csak 24 napos volt. Most viszont 4 nappal előbb jött meg Május 4-én este majd 7-én hétfőn épp hogy volt kedden már semmi. Ma május 10én este 20 óra körül megint megjött viszont nagyon kevés mennyiség kb 10 percre. Tesztet csináltam ma de negatív lett. Orvosom sajnos csak kedden reggel rendel. Van ok aggódni?2018. máj. 10. 21:18
1/2 anonim válasza:
Ha nem szedsz fogamzásgátlót,szerintem az a pár nap nem olyan sok. Kiválthatja idegesség,szorongás is a ciklus eltolódását.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válszadot. Lasaan mar 2 eve hogy nem szedek fogamzasgatlot. Viszont ra ket napjara megint megbetegetem de szinten csak cseppekben. A hasam azota is gorcsol de semmi verzesem sincs. Ilyen viszont meg nem volt.
2018. máj. 13. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!