Menstruációval kapcsolatban van néhány kérdésem?
Nagyon félek az elsőtől.Mik a jelei? 13 éves vagyok a családomban mindenki elég ,későnérő, volt szv.17-18 jött meg nekik.Én csak alig szőrösödök és a mellem sem nő bár ezt anyukámtól örököltem.Viszont észrevettem h néha átnedvesedik egy kicsi ponton a bugyim v a pizsamám.Hallottam már a fehér folyásról vagy mi akkor ez lehet hogy az?!Nagyon félek....mindog van nálam 2 betét a táskámban ha esetleg megjönne.melyiket érdemesebb használni tampon vagy betét?
LÉCCI SEGÍTSETEK
Ne izgulj, semmi értelme, még évekig izgulni akarsz?
Tisztaságit használj, akkor nem ér meglepetés. És legyen nálad rendes is mindig tartalékban. Ettől többet nem tehetsz.
Ne izgulj, nem olan vészes az első!
Lehet, hogy jelentkezik már előtte nap 1-2 csebb vér, lehet, akár barna is, a nagon lassú szivárgás miatt. Aztán ha megjön, az elején érdemes betétet használni, amíg kitapasztalod, milyen erős/fájdalmas/meddig tart/stb. A tampont sok "kezdő nagylány" nemtudja rendesen használni, mert még szűz, és fáj a felhelyezése. Embere válogatja, ki ell egyszer próbálni. A tamponnál MINDIG figyelj arra, hogy tiszta legyen a kezed, és pontosan tartsd be az időközöket, amikor cseréled, nehogy túl sokáig maradjon fenn, mert fertőzést okozhat!
A fehér folyás naormális. Ha esetleg vannak olyan napok, amikor erősebb, érdemes betétet használni, megnyugszol tőle, és nem érhet baleset, pl. cicanadrágnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!