Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tippek menstruáció ügyben?

Tippek menstruáció ügyben?

Figyelt kérdés

Ma jött meg a menstruációm ez sajnos egy elég rossz időpont. A héten nagyon fontos lenne hogy tudjak koncentrálni de így hogy megjött elég hisztis vagyok és fáj is a hasam. Vasárnap játszom egy számomra nagyon fontos koncerten kb. 500 ember előtt. A héten vannak a próbák a zenekarral és szeretném ha minden gördülékenyen menne. Nem mellesleg holnap előrehozott érettségit teszek angolból. Szóval az lenne a kérdésem hogy van valamilyen tippetek amivel egy picit lenyugtatom magam és nem lesz rossz a közérzetem? És hasfájás ellen nektek mi válik be? Nagyon fontos lenne hogy most ez ne zavarjon be semmibe.

17/L

2018. máj. 9. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szedjél magnéziumot. Jó a görcsölésekre és az idegeidre is.
2018. máj. 9. 19:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Aludd ki magad, mozogj, az segít a gorcsokon is. Illetve, a meleg borogatás a hason is jótékony hatasu (pl melegvizes palack, vagy van ilyen mikrobák felmelegitheto zselés cucc). Én ilyenkor szoktam bevenni gyógyszert, most Saridon van itthon, nekem az segít. Meg persze viszek magammal egy két darabot, ha útközben is ramjonne a hasfájás. Igyál sok vizet, kerüld a szénsavas üdítőket, ez segít a puffadason, ha szokott lenni.
2018. máj. 9. 22:49
 3/3 anonim válasza:
Rakj egy zokniba sót vagy rizst. Ezt tedd be a mikróban, hogy meleg legyen. Ezt teheted a hasadra. Nekem bevált.
2018. máj. 11. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!