Ti mit tennétek? (Barnázás)
Sziasztok!
Én most nem orvoshoz menés előtt hanem után kérném a tanácsaitokat...
Adott egy óramű pontosságú menstruáció, napra pontosan 28 napos ciklusok. Elkezdtem fogamzásgátlót szedni, a nőgyógyász a bőröm miatt írta fel, de másfél évig szedtem utána letettem, érdemi javulás ugyanis nem volt a bőrömön, fölöslegesen pedig nem szerettem volna mérgezni magam, meg páromnak sem probléma az óvszer.
Nos, abbahagytam és egyből 28 napra tökéletesen beállt újra minden. 3 hónapig.
A 4. hónapban (azután hogy letettem a gyógyszert) 3 napot késett, majd nem is igazán vérzésem volt inkább barnázgatásom. Egyből dokihoz mentem, teljes hormonvizsgálatot készíttetett aminek az eredménye az lett hogy alacsonyak a női hormonaim. Azt tanácsolta szedjek E vitamint és lássuk mi lesz. Ez a következő hónap, most időben elkezdtem görcsölni még is megint csak barnázok nagyon nagyon minimális az egész :(
Frusztráló mert görcsölök, csak épp nincs eredménye.
Ti mit tennétek a helyemben, visszamennétek most a dokihoz vagy várnátok még pár hónapot hátha helyreáll a dolog? Tényleg mindenre kivizsgált, és alapos orvos hozzá járok régóta... de egy E vitaminnal el lehet intézni ezt?
Nem tudom mi tévő legyek...
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!