Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől barnázok már egy hónapja?

Mitől barnázok már egy hónapja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy hónapja barnázok és tudom, hogy nem most kellene cselekednem, viszont jövőhét péntekre van időpontom a nőgyógyászhoz.

Röviden-tömören a szitu. PCOS-em van, már két éve, ezt azért írom le nektek, mert talán ez is közrejátszik benne. Március 8.-án voltunk együtt a párommal, úgy hogy belém is élvezett (bocsánat ezért, tudom, hogy sok az információ...), rá egy hétre kezdődött az egész. Már kétszer is teszteltem, mindkettő negatív lett. Ha valaki tudja mi ez, szívesen meghallgatnám, trollok most nyugodtan távozhatnak, köszönöm.

23/L

2018. ápr. 15. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért a terhesség nem kizárható negativ teszt ellenére sem .. Valamint ,ami sajnos szintén nem zárható ki az a nőgyógyászati betegség pl méhszájseb . De pár nap múlva úgyis minden kiderül .. majd ird meg mi volt . Minden jót :-)
2018. ápr. 15. 09:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyit kérdeznék még ,azóta rendes menstruáció nem is jelentkezett ?
2018. ápr. 15. 09:57
 3/5 A kérdező kommentje:

#1: Köszönöm szépen a válaszodat, mindenképpen megírom, hogy mi volt! :)

#2: Nem, nem volt rendes menstruációm azóta.

2018. ápr. 15. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
pcos mellett en mar nem tudom eldonteni mi normalis es mi nem. kezelest nem kapsz ra? en fogamzasgatlot kaptam, csak olyan rosszul voltam tole hogy abba kellett hagynom, utana en is vereztem masfel honapig, igaz, gyengen, de allandoan rohangaltam az orvoshoz hogy mi bajom, mert felelmetes, de megnyugtatott, azt mondta ez lehet a betegseg velejaroja, bar nem tudom neked pontosan milyen a korkeped, nekem anno ezt mondta. aztan valahogy elmult...
2018. ápr. 15. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia . 1- ső válaszoló vagyok . Azt irod nem is volt azóta menstruacio , csak ez a barnázgatás ? Akkor viszont tényleg nem vethető el a terhesség lehetősége. Mivel fogamzásgátlás nem volt , így gondolom nem lenne probléma egy esetleges terhesség ? Én véleményem szerint korai volt a tesztelés , ezért volt a negatív eredmény .
2018. ápr. 16. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!