17 évesen kell engedélyt kérni intim szőrtelenítésre (anyától)?
Figyelt kérdés
Szerintetek megkérdezzem tőle,hogy lehet-e vagy csak szimplán fogjak neki?2018. máj. 7. 00:03
11/20 anonim válasza:
Az biztos hogy egészségtelennek tartják a nőgyógyászok is! Nem véletlenül maradt meg a szőrzet ott is és pl. a fejeden is.
12/20 anonim válasza:
A csupaszságról alul valóban a kisgyerek jut eszembe, hiszen a felnőtté válás első jelei a szőrösödéssel kapcsolatosak és valóban már én is elgondolkodtam, hogy vajon nincs-e rejtett pedofíliára való hajlam azokban a férfiakban, vagy fiúkban akik ezt kedvelik.
13/20 anonim válasza:
Fogat mosni azért tudsz egyedül, kérdező? Vagy abban is anya segít?
:'D
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azért szeretném egyébként leszedni a szőrt (de nem teljesen csupaszra),mert már nagyon zavar,hogy folyton kilóg még úgy az egész,így már "nem érzem jól magam a bőrömben"
2018. máj. 8. 00:01
15/20 anonim válasza:
Igen, a többség emiatt szedi le. De legyél már kicsit önállóbb. :D
16/20 A kérdező kommentje:
Önálló vagyok :)
2018. máj. 8. 09:13
17/20 anonim válasza:
Dehogy vagy önálló. Akkor nem kérdeznéd meg, kell-e anyu véleménye egy kis punciszőrnyirbáláshoz.
18/20 A kérdező kommentje:
Jó,oké :D
2018. máj. 8. 14:54
19/20 anonim válasza:
Ha borotválni akarod, majd járkálhatsz nőgyógyászhoz a kipattanások, esetleges fertőzések miatt.
Szerintem ollóval rövidre vágásnál maradj.
20/20 kokohoho válasza:
Aranyos vagy, mert bár többen megjegyezték, hogy légy önállóbb, én mégis örülök neki, hogy vannak még ilyen szemérmes 17 éves lányok! Gondolom azért szőrtelenítenél, mert zavar, hogy megláthatják a bikini alól kikandikáló szálakat, viszont anyukádnak nem akarsz magyarázkodni, hogy ezzel nem a fiúkatnak akarsz megfelelni. Mond azt, hogy éppen azért szeretnéd, hogy a rakoncátlakodó szálak, ne megmozdítsák meg a fantáziájukat. Nem csak végletek vannak! A köztes megoldáshoz vannak nagyon szuper haj és szakál vágó gépek, külömböző hosszúságot hagyó beállítasi lehetőségekkel. A bikini takarásában lévő rész rövidre vágásával és csak a bikinivonalon kívül gyökerezők likvidálásával is elérheted a kívánt eredményt. Bár a tudomány mai állása szerint, a szőrszálak nem erősödnek meg a borotválástól, de erről valamiért sem az én arcszőröm, sem a feleségem borotvált részei, nem hajlandóak tudomást venni, ezért a likvidáláshoz, inkább a gyantázást javasolnám. Ne törődj azokkal, akik szerint önállótlan, vagy gyerekes vagy! Inkább kérdezz 3x feleslegesen, mint 1x ne, amikor kellene! Igyekeztem úgy nevelni a gyermekeimet, hogy bármikor, bármit megkérdezhessenek, mert felesleges kérdések nincsenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!