Mi a legjobb módszer a szőrtelenítésre?
leghatásosabb + nem fáj... ilyet még sajnos nem találtak fel :D ha borotválod, az nem fáj, csak ha megvágod magad, de kb 5naponta kell majd borotválni.. gyanta az igen,kicsit macerás és időigényesebb, bár én meg tudom csinálni magamnak, így ebben a kozmetikusra nem kell költsek.. rárakod a lábadra, leszeded, pár másodperccel utána fáj egy kicsit, bizsereg, aztán hamar el is múlik.. kb egy hónapig kitart :) az epilátor pedig.. hát elsőre tud fájni rendesen, bár ez a fájdalomküszöbtől is függ.. egyébként csak az első pár perc a nehézkes, utána a bőröd elkezdi termelni az érzéstelenítő anyagokat és megszokod.. :) 3-4 alkalom után szinte nem is érzed ha epilálsz.. lehet kapcsi hűtő+masszírozó fejűeket, én ilyet használok, ez is kitart bő egy hónapig, és nem kell megvárni mire egyenletesen kinő mindenhol min. 4mm-re( ami a gyantához szükséges) hanem akkor epilálsz,amikor akarsz...
szóval én az utolsó mellett döntenék, tudod, a szépségért meg kell szenvedni... ;)
jah még egy kis hozzáfűznivaló: a krémek tényleg sz*rt se érnek, meg a bőrnek se tesznek jót.. leégetik, lemarják a szőrt.. bár nálam a felét se szedte ki, mikor próbáltam.. kb addig tart mint a borotva. ja és írtó büdös szerintem :D akkor van még a lézeres szőrtelenítés.. ott elégetik a gyökereket, de jó sok pénzbe kerül ráadásul nem egy alkalommal kell járni..
lehet kapni gyantázás vagy epilálás után krémeket, amelyek azt hiszem elégetik vagy olyasmi a gyökereket(valamit csinálnak az a lényeg, nem szeretnék hülyeséget írni :D) , egyszóval jó időre életképtelenné teszik, így több hónapig nem fog kinőni semmi :) de minden nap kell használni a krémet azt hiszem..
remélem semmit nem hagytam ki :D
amúgy második válaszoló voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!