Egy 18-20 éves lánynak lehetnek olyan feszes mellei mint egy 16 évesnek?
Figyelt kérdés
2018. máj. 6. 12:11
2/10 anonim válasza:
Ha a kérdés úgy szólna hogy "lehet egy 40 évesnek olyan feszes melle mint egy 25 évesnek" azt mondanám oké.
De kérdező, ennek a kérdésnek nincs értelme!
Valakinek 16 évesen is lehet logó melle, valakinek 40 évesen is még feszes...
3/10 anonim válasza:
Nekem 32 évesen, egy év szoptatás után is ugyan olyan feszes a mellem mint 16 évesen volt, bár igaz én teszek is érte a rendszeres edzésekkel és kezelésekkel.
Bár ez alkat kérdése is, függ a génjeidtől. Van olyan ismerősöm akinek már 16 évesen lógott a melle.
4/10 anonim válasza:
Ez alkat függő teljesen.
Igen, minél fiatalabb a test annál feszesebb, szebb. De ha szegény nem húzott ötöst a genetikai lottón, akkor lehet béna a cicije.
És idősebbnek is lehet sokkal szebb.
5/10 anonim válasza:
Nekem pl. kamaszkoromban lógott. Most 28 vagyok, és az utóbbi 1-2 évben sokkal feszesebb, pedig nem szültem, nem is vagyok terhes.
6/10 anonim válasza:
Lehet bizony. Még 18-20 évesen is nagyon fiatal.
7/10 A kérdező kommentje:
16 éves kicsi de formás feszes,pont tenyérbe illő mellekre gondoltam.
2018. máj. 6. 12:29
8/10 Metionin válasza:
Persze. Én mindjárt 28 leszek de tök ugyanolyanok a melleim mint 16 évesen.
9/10 anonim válasza:
Ez teljesen genetika. Van akinek 60 évesen is különb a melle, mint egy 18 évesnek.
10/10 anonim válasza:
Hú, van egy negyvenvalahány éves csaj, elámultam, amikor kicsomagoltam a ruhájából. Olyan brutálisan feszes mellei voltak és nem is kicsik, hogy őrület. Fittyet hányva a fizika törvényeinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!