Miért duzzadt és viszket a kisajkam?
Sorry,lehet,hogy rosszul ragoztam.Szóval,pár napja duzzadt és nagyon nagyon viszket,szinte már be van dagadva.Rettenetesen kellemetlen!Mitől lehet ez?
Több mint egy hete voltam együtt a párommal,kicsit durva volt,de akkor nem is érzetem,akkor jó volt nekem is.Aztán rá egy-két napra kezdtem ezt érezni.Azóta nem is voltunk együtt,de amúgyis ritkán vagyunk együtt...amióta szültem(9hónapja)...És az is megfordult a fejembe,hogy ő esetleg...mással volt együtt,és valamit elkapott és átadta nekem.Tudom,hogy hülyeség,de nem tudok mire gondolni!
Figyelj! Tapasztalatból mondom, hogy figyelj oda magadra! Menj nőgyógyászhoz Ő majd megvizsgál ( Nyugi!!!! nem fájdalmas!!! ) Ő jobban meg tudja mondani, h mi a bajod és nem fog találgatni! Légyszives, menj el nőgyógyászhoz! Hidd el, nem lesz semmi baj!
Nekem kb egy évig volt porblémám és mindig magamnak kezeltem, persze egy ideig hatott, utána megint előjött, mert gondolom nem jó dolgokat szedtem rá. Aztán mikor meguntam elmentem orvoshoz és 1-2hét alatt elmúlt teljesen. Én meg szenvedtem 1évet a semmiért szinte.
Vigyázz magadra!
2. válaszoló vagyok.
Ezt sajnos nem tudom, h mitől lehet még... de lehet, h nem is az! Ha elmész dokihoz, és azt mondja, h gomba, akkor megkérdezed tőle, h mitől lehet még...
A gomba mindenkiben ott van, együtt él velünk. Különböző hatások miatt túlsúlyba kerül, és kialakul a gombás fertőzés. A hatások lehetnek pl. antibiotikum szedése miatt, fogamzásgátló szedése is előhozhatja, ha legyengül az ember, cukorbetegség, stb..
Nem feltétlenül párodtól kaphattad el!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!