Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Candida lenne? Ha veszek...

Candida lenne? Ha veszek canesten kombit elmúlik?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok még, de egy jó ideje viszket az ajkaknál, és a fenekemnél, főleg mikor hozzáérek.

Fehér folyásom van, de nem büdös.

#gomba #nő #fenék #lány viszketés
2018. máj. 3. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínű az. Most mondanám,hogy menj orvoshoz,mert az a biztos. De egyszer rákényszerültem én is a canestene,a krémre és a kúpra egyszerre,úgy a hatásos, és bevált. Egy próbát megér,3nap alatt meg van. De ha az sem segít,mindenképp menj orvoshoz,hogy felirjon valamit neked.
2018. máj. 3. 22:24
 2/3 anonim válasza:
Menj nogyogyaszhoz es ne te kezeld magad otthon.
2018. máj. 4. 08:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Hallgass csak az egyesre és három nap alatt, ha nem segít a canesten, akkor ha esetleg van valami baci is, az jól elszaporodik és majd kezeltetheted magad 3 hétig, ha szerencséd van.

Orvoshoz menj, ciki vagy sem, biztos lehetsz benne, hogy nem te vagy sem az első sem utolsó szűz, akinek nemi baja van. nekem is volt. Vett hüvelytörletet és célzottan kezelt és így is eltartott a kezelés 1 hétig.

2018. máj. 4. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!