Mensi-cigi. Van a kettonek koze egymashoz?
Figyelt kérdés
Azt vettem eszre hogy amig cigiztem (kb 1 evig) 28-30 napos volt a ciklusom. De mikor letettem az elso mensitol kezdve mostanaig 35 nap vagy az feletti. Lehet osszefuggese a kettonek? Azert erthetetlen ez nekem, mert a cigi koztudott hogy nem jo hatassal van a szervezetre de az a 28-30 nap megis idealisabb. Remelem hogy ezzel osszehozhato es nincs semmi komoly bajom.
Koszonom a valaszokat! :)
19L
2018. máj. 2. 21:05
1/2 anonim válasza:
szerintem a ketto fuggetlen egymastol, aztan ki tudja. legjobb lenne, ha felkeresnel egy orvost. :) ugysem art x idokozonkent kontrollra jarni.
2/2 anonim válasza:
Nem függ össze a dohányzással a ciklus hossza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!